Paintball

► Aktivitet som passer for nesten alle.

► Litt fysisk krevende ved at pulsen stiger i løpet av spillet. Det er en myte at dette er et spill for gutter, vår erfaring er at jentene tar vel så mye av når spillet begynner. ”Adrenalinet” bruser i årene.
► Mange lurer på om det gjør vondt å bli truffet. Ja, litt vondt kan det gjøre dersom du er uheldig å blir truffet på steder som ikke er tildekket av klær eller at klærne sitter stramt på kroppen, men ikke mer enn at det er overkommelig.
► Aldersgrense for å delta er 18 år, 16 år ved tillatelse fra foresatte, gravide, hjertesyke eller personer med dårlig helse kan ikke delta. Det vil bli gitt instruksjoner vedr. sikkerhets regler av instruktør i forkant av spillet.

► Her er noen av spilleformene dere kan velge hos oss:
  • Capture the Flag
  • Hold the base
  • Last man standing
  • Rabbit
  • Team Deathmatch

Begge lag har et flagg som de setter opp i sin base, og det er da for det andre laget å ta dette flagget og returnere til sin base med det. Laget som er først til å være i besittelse av flagget er vinnerne. Dersom man blir skutt er man ute. Vunnet kamp: Første lag til å enten fange begge flaggene eller slå ut alle motspillerne har vunnet.

Her spilles det med èn base totalt, der flaggene til begge lag henger. Det gjelder da og være første lag til basen og heise sitt flagg for å symbolisere at ditt lag har tatt basen. Etter dette skal du og ditt lag forsvare basen fra det andre laget i 5 minutter. Vunnet kamp: Det laget som har basen etter avblåst kamp har vunnet. Hvis alle på ditt lag er skutt så har du tapt.

Her går det ut på å skyte den første du ser, når du er skutt så er du ute av spillet. Vunnet kamp: Den som er sist igjen i spillet er vinneren av kampen.

(fin til utdrikkningslag) Kaninen får ubegrenset med kuler, og begir seg av gårde til sitt skjulested. Tre minutter etterpå kommer de andre deltakerne med 20 ball i sitt magasin. Kaninen skal da prøve å klare seg i skogen uten å bli truffet.

Her gjelder det å skyte alle motspillerne, du er ute når du blir skutt en gang. Vunnet kamp: Det laget som først får alle sine spillere skutt har tapt.

| Taggs: Aktiviteter | Sett av: (2674)

Beslektet

Prisliste

Priser og betingelser

Fra 5 til 100 år

4 personer samtidig ☺

Slå ned dine venner.

Aktiviteten sier seg vel selv?

Et par ski for 5 pers.

Aktivitet på endeløst bånd.

Surf på bølgen.

Føl begrensningen.

Her skal hodene rulle!

Er du stødig på hånden?

Hvem er raskest?

Bedre enn Robin Hood?

Er du cowboy eller cowgirl?

Passer for nesten alle.

Med strikk i ryggen.

Spiseplass for 60 pers.

Kjempekoselig hytte

"Låven Pub", vår stolthet